AFSCHEIDS-

AANBIEDING

Krijg onbeperkt toegang tot al onze 7 zelfstudie programma's waarmee jij en je paard de komende jaren vooruit kunnen!

 

Nu niet voor ‚ā¨2.233,- maar voor maar

‚ā¨97

DIRECT TOEGANG

Dit is een once in a lifetime aanbieding én eenmalig aanbod. Deze aanbieding komt nóóit meer terug en hierna kun je je niet meer aanmelden voor de programma's. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Je hebt vandaag nog:

00

DAGEN

00

UUR

00

MIN

00

SEC

Voor een belachelijk laag bedrag van maar¬†‚ā¨97¬†krijg je¬†onbeperkt¬†toegang¬†tot al¬†onze 7 complete zelfstudie programma's:

Klik op + om de volledige inhoud van het programma in te kijken.

DIRECT TOEGANG TOT ALLE PROGRAMMA'S VOOR ‚ā¨97

Reviews 

Madelon Muns

Mijn paard is nu dankzij de cursus fysiek en mentaal ontspannen tijdens de training. Hij schrikt minder, heeft meer focus en zit als een "huis". Ik heb nu gevoeld hoe het is om echt gedragen te worden.

Ilse Beumer

Een ommekeer in mijn paardenleven! Alle fragmentarische kennis over de omgang met paarden, het rijden, hun gedrag is samengekomen door de opleiding van DressuurNatuurlijk.

Waarom doen we dit aanbod?

Wij gaan stoppen met het aanbieden van de zelfstudie programma's. Na 10 jaar enthousiaste paardeneigenaren te hebben mogen onderwijzen middels onze online zelfstudie programma's voelen wij dat het belangrijk is om focus te houden. Wij werken nog steeds aan onze missie: "Samen voor een betere wereld voor de paarden" en hoewel de zelfstudie programma's daar een belangrijke rol in spelen kun je je tijd maar één keer goed besteden. Het is voor ons nu tijd om ons volledig te richten op onze academy waarmee we samen met onze instructeurs nog véél meer mensen kunnen bereiken.

Kennis is de toekomst en daarom hebben we besloten om de deuren van onze¬†zelfstudie programma's voor de aller laatste keer te openen. Deze programma's hebben samen een totale waarde van meer dan ‚ā¨2000,- maar omdat we zoveel mogelijk mensen met onze kennis willen bereiken kun je nu als laatste aanbieding voor ‚ā¨97 onbeperkt toegang krijgen tot ALLE programma's. Heb jij nog √©√©n of meerdere cursussen die je bij ons wilt volgen? Dit is een once in a lifetime aanbod waar jij de komende jaren mee vooruit kunt!

Wat kun je met deze programma's?

Deze programma's zijn stuk voor stuk complete roadmaps binnen het thema waar het programma over gaat.

In alle programma's word je vanaf het eerste begin stap-voor-stap meegenomen waardoor je jouw paard leert aanspreken vanuit de taal die hij begrijpt en je hem op een paardvriendelijke manier verder op kunt leiden. 

Dankzij de onbeperkte toegang kun je de tijd nemen die jij en je paard nodig hebben en kun je de programma's ook gebruiken om meerdere paarden verder op te leiden!

DIRECT TOEGANG TOT ALLE PROGRAMMA'S VOOR ‚ā¨97

Reviews 

Chantal van Balen

De cursus heeft mijn trekpaard veel meer balans en soepelheid gebracht. Hij leert ook erg vlot omdat de oefeningen erg leuk zijn om te doen!

Anne Noordenbos

Het programma is onwijs mooi en fijn opgezet. Een enorme aanrader voor iedereen die nog meer uit de samenwerking met zijn paard wil halen of als je tegen dingen aanloopt!

Carolien van de Giessen

Met de uitgebreide en logische opbouw in de online cursus ondervind je dat je band met je paard met de dag zal groeien en intenser wordt!

Eenmalige betaling

‚ā¨97

DIRECT TOEGANG TOT ALLE PROGRAMMA'S

Succesverhalen

 
 
 
DIRECT TOEGANG TOT ALLE PROGRAMMA'S VOOR ‚ā¨97

Benieuwd naar meer uitleg over de methode van DressuurNatuurlijk?

Klik op de video hieronder voor meer informatie over de trainingsonderdelen waar we gebruik van maken.

Reviews

Degraeve Peggy

Het jonge paarden programma is fantastisch ... Mij nog geen seconde beklaagd over de aanschaf. Zonder dit was het mij nooit gelukt wat ik al bereikt heb met mijn arabier Macho.

Petra Stedehouder

Wij hebben zoveel geleerd van de cursus! We kijken de filmpjes en instructies nog vaak terug!

Mary Hagleitner 

Ik kijk en kijk en kijk .... en leer er zooooveeeel van!!! Bedankt voor jullie curussen!

Aanvullende informatie over de inhoud van de programma's:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meest gestelde vragen

DIRECT TOEGANG TOT ALLE PROGRAMMA'S VOOR ‚ā¨97

Deel met ons wat onze cursussen jouw gebracht hebben!