Rechtrichten...

...een veel gebruikte term in het rijden. Maar, wat houd dat nou precies in en hoe doe je dat nou op de grond en onder het zadel?

Enorm veel rijkunstige uitdagingen EN fysieke problemen bij paarden komen voort uit een niet (voldoende) rechtgericht paard. 

Wil jij je training een enorme boost geven? Het vergroten van je kennis, het ontwikkelen van je oog EN het verbeteren van je vaardigheden over het rechtrichten? Dan is dit Intensief Leerprogramma Rechtrichten een groot geschenk aan jezelf & je paard.  

Ik wil mee doen!

"Ik leid mijn paard Barry op met behulp van alle onderdelen uit het programma rechtrichten. Hij wordt een soepele, sterke en snelle kerel ondanks zijn omvang. Wat een power. Ik ben zelf ook grondwerk instructrice en ik ben dol enthousiast. Dank je wel!"

- Chantal van Balen

Leer diagnosticeren & verbeteren van de scheefheden. 

Om te kunnen werken aan het rechtrichten zul je eerst moeten zien waar het probleem zit. Leer om theorie en praktijk te combineren. Ontwikkel je oog en je vaardigheid. Je trainingen zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Leer om vanaf de grond en onder het zadel je paard recht te richten.

Door in je training de kennis over de scheefheden om te zetten in gerichte training zul je merken dat je in de veel meer voldoening en plezier zult ervaren.

Happy Athleet

Het grootste geschenk dat je je paard kunt geven, is training in harmonie met zijn biomechanica. Iedere training komt hij beter in balans, verbeterd zijn draagkracht en voel hij zich beter in zijn lichaam. De pijn van stijfheid en overbelasting kan plaats maken voor bewegingsvrijheid en spieropbouw.

Wat kan het rechtrichten toevoegen voor jou en je paard?

100% van de paarden is scheef! De ene wat meer dan de ander. En sommige zijn heel scheef. In welke mate jouw paard scheef is en welke hinder je hiervan ondervind heeft te maken met verschillende factoren. 

Het bewust vergroten van je kennis en vaardigheid over het rechtrichten is het grootste cadeau wat je jezelf en je paard kunt geven. Dit maakt zo een enorm verschil in je rijden!

Of je paard nu enorm scheef is en grote rij-technische of fysieke problemen heeft of dat je kleine uitdagingen tegenkomt en op zoek bent naar meer bewegingsvrijheid en lossigheid in je rijden: het bewust leren beïnvloeden van de 7 scheefheden geeft de kwaliteit van je training een enorme boost.

In plaats van de struggle in je rijden of blessures die steeds terug komen kun je je paard daadwerkelijk helpen en verbeteren in zijn beweging. Hoe gaaf is dat!

Het trainen vanuit de 7 scheefheden heeft de kwaliteit in mijn werk zo enorm verbeterd. Leren zien en voelen wat je paard nodig heeft om zijn volle potentieel in bewegingsvrijheid te bereiken geeft zo veel plezier voor beide!

Wil jij graag een rechtgericht & in balans lopend paard?

Wordt een bewuste trainer van je paard en ga samen met je paard dit traject aan!

Maar ben ik wel goed genoeg? Kan ik dat wel zelf met behulp van jullie?

Wanneer je tegen grote of kleine rijtechnische uitdagingen aanloopt zul je jouw eigen kennis en vaardigheid mogen vergroten om een blijvende oplossing te bieden en écht stappen voorwaarts te maken. 

Wat je aandacht geeft groeit. Door je een bepaalde periode even helemaal onder te dompelen in de kennis en vaardigheid van het integreren van het rechtrichten in je training zul je grote verschillen gaan merken in de beweging van je paard en het gemak waarmee je hem kunt helpen. Kleine en grote rij-technische uitdagingen worden steeds sneller en blijvend oplosbaar voor je. Je wordt een handige ruiter!

Ook wanneer je paard kampt met kleine of grote fysieke problemen waar geen oorzaak van buitenaf voor te vinden is, kan deze enorm baad hebben bij het rechtrichten. Door de rustige opbouw vanaf de grond is een revalidatie opbouw gericht op blijvende verbetering.

Hoe fijn is het wanneer je zelf vanaf de eerste stappen betrokken bent in dit leerproces? Je weet precies wat je paard leert, bent actief en leert samen met hem om alle benodigde vaardigheden je eigen te maken. 

In ons intensief leerprogramma krijg je iedere maand duidelijke stap voor stap video's over de lesstof van die maand. Om je algehele kennis te vergroten over het rechtrichten vanaf de grond en onder het zadel is er iedere maand een webinar met een onderwerp of het rechtrichten. Voor al je vragen en advies is er ook maandelijks een vraag en antwoord meeting, waarbij je al je vragen kunt stellen EN trainingsvideo's kunt insturen om tips en adviezen te krijgen. Zo krijg je een duidelijk stap voor stap plan voor je training MET persoonlijk contact!

Mijn naam is Astrid vd Ploeg en de afgelopen 25 jaar heb ik me onder anderen gespecialiseerd in paarden met gedrags, fysieke & rij-technische problemen.  

In deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Met deze ervaring is het Online Intensief Programma Rechtrichten ontwikkelt. Juist omdat ik weet hoe belangrijk het is om als eigenaar  samen met je paard je te ontwikkelen. Hierdoor wordt trainen plezier voor twee en kun je veel problemen in de toekomst voorkomen.

Graag help ik jou met een duidelijk plan van aanpak. Ik leer je hoe je vanaf de grond en onder het zadel je paard kan trainen in harmonie met zijn biomechanica.

Zullen we dit samen doen?

Ja, ik wil dit samen doen ➡

Inhoud

Tijdens het Online Intensief Leerprogramma Rechtrichten gaan we drie maanden samen aan de slag. We starten op woensdag 15 september 2021 en elke maand wordt er een nieuwe module vrijgegeven. We starten elke nieuwe module met een live webinar en aansluitend vraag + antwoord. 

De modules zijn zo opgebouwd dat je middels instructievideo's stap voor stap meegenomen wordt. Als senior-trainer weten we als geen ander dat ieder paard anders kan zijn en zijn we bekend met de escapes die een paard kan hebben. Hier houden we rekening mee in de instructievideo's en laten je verschillende mogelijke oplossingen zien. 

Het opbouwen van jouw kennis & vaardigheden is een belangrijke bouwsteen. Hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed in de Me, Myself & I video's. In deze instructievideo's zoomen we in op JOU. Extra aandacht gaat hier naar het matchen van je intentie, lichaamsgebruik en gevoel in de oefening.

Module 1

Het bepalen van je vertrekpunt & ontwikkelen van je oog en gevoel

In deze eerste module beginnen we met de theorie te vertalen naar de praktijk bij je eigen paard. Voordat we aan de reis beginnen, moeten we de landkaart maken en ons vertrekpunt bepalen. Hoe kun je bij je eigen paard de verschillende scheefheden zien? En hoe vertaal je deze kennis in je training? Van daaruit gaan we beginnen.

Op de grond starten we zonder belasting van het ruitergewicht. Hiermee leer je eerst je paard om zijn lichaam functioneler te gebruiken EN krijg jij tijd om je oog en gevoel te trainen. Dit geeft je veel informatie voor als je daarna onder het zadel aan de slag gaat.

Module 2

Ruimte in beweging & aanleuning 

In deze module gaan we wat verder af werken van je paard. Waar we in de vorige module nog wat dichterbij het paard werkte in de ondersteuning van de balans, doen we dat in deze tweede module meer op afstand. Zowel je hulpgeving voor controle als voor het modeleren worden hierdoor nog beter bevestigd. De zijwieltjes gaan eraf aan de enkele lijn.

Het tweede deel omvat het longeren met dubbele lange lijnen en hierbij maken we de koppeling naar het rijden. De invloed van je binnen en buitenlijn spelen een belangrijke brug naar je binnen en buitenteugel. 

Module 3

Rijden in balans

Onder het zadel gaan we alle bouwstenen bekijken welke je nodig hebt om je paard te rijden in harmonie met zijn biomechanica. We zullen dus zowel jou als ruiter als je paard onder de loep nemen. 

Onder het zadel krijg je alle tools die je nodig hebt om vanuit de beginsituatie te werken naar je ideale situatie. Wat doe wanneer je paard nog wat scheef door de bocht gaat? Hoe voorkom je dat je als ruiter mee gaat in de centrifugaalkracht?  Hoe leer je je paard zijn balans te vinden op het binnenachterbeen in plaats van op de schouder? Nadat we de grote scheefheden en hun uitdagingen eruit hebben gehaald gaan we ook nog een deel verfijning toevoegen. Eerst de grote lijnen neerzetten en daarbinnen gaan we inkleuren. Super interessant en een must voor iedere ruiter!

'Neem NU de verantwoordelijkheid als trainer voor het welzijn van je paard EN voor jouw plezier in de training.'

Modules

Module 1

 

Observeren

 • Bekijken van je paard in stilstand
 • Bouw welke van invloed kan zijn op je training
 • Kenmerken van scheefstand
 • Ontwikkeling van de spieren
 • Het bewegingspatroon van je paard op de rechte lijn
 • Het bewegingspatroon op de cirkel
 • Het in kaart brengen van de verschillende scheefheden
 • Een trainingsplan maken met integratie van de scheefheden van je paard

Werken aan de hand

 • Trainingsonderdeel werken aan de hand gericht op het rechtrichten
 • Theorie over het inzetten van dit trainingsonderdeel voor het rechtrichten
 • Gebruik materiaal
 • Hulpgeving
 • Lichaamstaal inzetten voor het modelleren van je paard
 • Snoepjestest
 • Het openen van de kaak
 • Lengtebuiging naar beide kanten
 • Gewichtverdeling in stilstand
 • Verbinding van de binnenheup in de lengtebuiging
 • Het ontwikkelen van gelijkmatige lengtebuiging
 • Het vrijmaken van de schouders om de verticale scheefheid te verminderen
 • Je paard leren ondertreden richting het zwaartepunt
 • Balans ontwikkelen op de rechte lijn
 • Het aanspannen van de onderlijn en stretchen van de bovenlijn
 • De invloed van je hand en de timing van je hulpgeving op de paslengte van het binnenachterbeen
 • Het verbeteren van de horizontale balans en het gewicht uit de voorhand halen

Module 2

 

Werken aan de enkele lijn

 • Gebruik materiaal
 • Hulpgeving
 • Inzet lichaamstaal & looprichting
 • Je paard leren om je heen te lopen in plaats van te hangen aan de lijn
 • Gebruik maken van patronen en figuren
 • Het verbeteren van de laterale scheefheid
 • Het verbeteren van de verticale scheefheid
 • Het binnenachterbeen richting het zwaartepunt laten stappen
 • Het verbeteren van bovenlijn & losgelatenheid in de rug
 • Het ontwikkelen van ruimte in de paslengte
 • Het plaatsen van de voorhand voor de achterhand
 • Balans ontwikkelen in stap, draf & galop

Werken met dubbele lange lijnen

 • Gebruik materiaal
 • Hulpgeving
 • Inzet lichaamstaal & looprichting
 • De invloed van je buitenlijn op de verticale scheefheid & de lengtebuiging
 • Verbeteren laterale scheefheid
 • Het teugelcontact
 • Verbeteren aanleuning
 • Voorwaarts-neerwaarts in horizontaal evenwicht
 • Ontwikkelen gelijkmatige buiging & stelling op de cirkel en de rechte lijnen
 • Het sluiten van het frame met behoud van de voorwaarts-neerwaarts tendens
 • Het kantelen van het bekken
 • Balans ontwikkelen in stap, draf & galop

Module 3

 

Onder het zadel

 • Hulpgeving
 • Houding & zit van de ruiter en de invloed op het rechtrichten
 • Teugelcontact
 • Opbouw van je prioriteiten
 • Trainingspan maken gericht op het verbeteren van de scheefheden bij jouw paard
 • Energiemanagement
 • Patronen & figuren specifiek voor het rechtrichten
 • Verbeteren van de laterale scheefheid & de natuurlijke balans
 • Uitlijnen van de wervelkolom
 • Oefeningen om de verticale scheefheid te beïnvloeden
 • Ontwikkelen gelijkmatige lengtebuiging naar beide kanten
 • Het gebruik van voorwaarts-neerwaarts & de voorwaarts-neerwaarts tendens in je rijden
 • Het binnenachterbeen naar het zwaartepunt toe vragen
 • Het plaatsen van de voorhand en de achterhand
 • Het verbeteren van de aanleuning
 • Het verplaatsen van het gewicht uit de voorhand naar de achterhand toe
 • Het kantelen van het bekken en de invloed op de draagkracht van de achterhand
 • Het aanpreken van beide achterbenen
 • Zijgangen voor het bevorderen van de lengtebuiging en draagkracht
 • Het belang van de lengtebuiging in de zijgangen
 • Het verbeteren van schoudervrijheid 
 • De voorwaarts-neerwaarts tendens in de horizontale balans
 • Het ontwikkelen van balans in stap, draf en galop

Kenmerken

Vraag jij je af of dit programma voor jou en je paard iets kan toevoegen? Hieronder een opsomming van kenmerken wat je tegen kan komen in je training en waar dit programma bij kan helpen.

 • Mijn paard voelt links en rechtsom anders aan in de wendingen en figuren.

 • Het contact op de linker en rechter teugel voelt ongelijk.

 • Het lijkt alsof hij het bit ‘vastpakt’ aan één kant.

 • Het is lastig om een rechte lijn te rijden los van de hoefslag.

 • Op de hoefslag loopt hij met de achterhand naar binnen.

 • Mijn zadel schuift regelmatig naar links of naar rechts.

 • Ik heb moeite om recht op mijn paard te blijven zitten en ik knik in bij mijn houding.

 • Mijn ene beugel lijkt langer/ korter dan de andere. Toch zijn de gaatjes gelijk.

 • Het lijkt alsof mijn paard aan één kant tegen mijn been aanplakt/ valt.

 • Het aanspringen in galop gaat de ene kant op een stuk makkelijker dan de andere kant.

 • Een galopwissel gaat de ene kant op veel makkelijker dan de andere kant.

 • Mijn paard heeft moeite met vierkant halthouden

 • Mijn paard kantelt zijn hoofd.

 • Mijn paard knarst met zijn tanden als het wat moeilijker wordt.

 • De tong van mijn paard hangt naar buiten en meestal naar dezelfde kant.

 • Mijn paard draagt zijn staart scheef.

 • Mijn paard gaat soms onregelmatig lopen in de training maar op het weiland zie ik hem zuiver wegdraven.

 • De zijgangen gaan de ene kant op veel makkelijker dan de andere kant op.

 • Mijn paard paard snel spanning op tijdens een oefening, overgang, verzameling of het hele rijden.

 • Mijn paard staakt of steigert zonder dat daar een fysieke oorzaak voor gevonden is.

 • Ik heb moeite om rechtop te blijven zitten. Ik word snel voorover gezet.
 • Mijn paard is erg flegmatiek en langzaam. Ik kan hem moeilijk motiveren.
 • Mijn paard sloft.
 • Mijn paard struikelt regelmatig.
 • Mijn paard voelt zwaar in de aanleuning. Hij ‘hangt’ als het ware in mijn handen.
 • Wanneer ik toesta met mijn hand versneld mijn paard.
 • Het is lastig om een overgang terug te maken.
 • Ik moet zeer regelmatig het tempo terugnemen en dit kost moeite.
 • Ik heb moeite om de teugels op één lengte te houden. Ze  glijden makkelijk uit mijn handen.
 • Als ik meer voorwaarts vraag ‘duikt’ hij nog meer naar voren.
 • Ik ben blij als we de hoeken weer gehad hebben.
 • Mijn paard loopt op de recht lijn of in de bochten in buitenstelling.
 • Mijn paard wil niet loslaten in de stelling..
 • Ik moet moeite doen om de hoeken niet af te snijden.
 • Het kost me moeite om de bocht om te gaan.
 • Mijn paard verkleint/ vergroot uit zichzelf de volte.
 • Soms lijkt het of mijn paard wat onregelmatig loopt links of rechtsom.
 • Mijn paard loopt teugelkreupel.
 • Mijn paard heeft (klinische) hoefkatrolontsteking.
 • Mijn paard loopt onregelmatig maar de kliniek kan geen oorzaak vinden.
 • Mijn paard loopt uit zichzelf met een hoge hoofd/halshouding.
 • Mijn paard loopt tegen de hand en laat niet makkelijk ‘los’ in de aanleuning.
 • Ik voel dat mijn paard korter gaat lopen wanneer ik de teugels op maat maak.
 • Mijn paard duikt erg naar beneden met zijn hoofd/halshouding.
 • Mijn paard loopt snel achter de teugel en ontduikt het contact.
 • Ik zie op de foto of video dat de paslengte van de achterbenen niet zo ruim zijn als van de voorbenen.
 • Mijn paard vertraagt wanneer ik wil verzamelen.
 • Ik merk in de zijgangen dat hij gaat duwen in plaats van dragen.
 • Mijn paard wordt korter in de hals bij de zijgangen en/ of verzameling.
 • Zodra ik mijn hand weg geef komt het hoofd van mijn paard omhoog.
 • De eerste 10 minuten is het altijd even zwaar om mijn paard in de aanleuning te krijgen, daarna wordt het makkelijker.
 • De bovenlijn van mijn paard is arm in bespiering, hij lijkt wat weggevallen.
 • Het kruis van mijn paard lijkt wat puntig.
 • De onderkant van de hals is sterker bespaard dan de bovenkant.
 • Het halsstrekken is lastig, ik moet mijn hand altijd erg naar beneden brengen voordat ik hem daar krijg.
 • De rug van mijn paard is regelmatig gevoelig.
 • Ik heb een abonnement op de fysio en osteopaat voor mijn paard.
 • Als ik gereden heb, dan heb ik regelmatig last van mijn schouders.
 • Ik draag handschoenen omdat ik anders blaren op mijn vingers krijg.
 • Wanneer ik naar mijn paard kijk vanaf de zijkant, lijkt de onderlijn lang en de bovenlijn kort. Hij zet zijn achterbenen ook graag wat achter de massa.
 • Ik voel op de volte dat mijn paard naar buiten geduwd word op één kant.
 • In het schouderbuitenwaarts of het schouderbinnenwaarts dwaalt mijn paard makkelijk over de buitenschouder weg op één kant
 • Eén van beide schouders is sterker ontwikkeld qua bespiering, Dit kan ik zien wanneer ik ervoor sta of wanneer ik er op zit van bovenaf.
 • De centrifugaal kracht in de wendingen is duidelijk voelbaar.
 • Wanneer ik naar de achterbenen van mijn paard kijk lijkt één been wat steiler dan het andere.
 • De voorhoeven van mijn paard zijn ongelijk. Hij heeft één smalle/ hoge hoef en de andere is platter en breder.

Wordt zelf de fysiotherapeut & gymleraar van je paard.

Het trainen van je paard geeft zoveel meer voldoening wanneer je merkt dat je paard met iedere training beter in zijn lichaam komt te zitten. Iedere volgende training begin je weer beter dan de vorige. Super motiverend!

Wat voor jou belangrijk is om te weten: alle uitdagingen waar je tegen aan loopt zijn GEEN uitzondering! Overal is een oplossing voor. Wanneer jij je bewust wordt van de invloed van de scheefheden in je training EN leert hoe je hier mee om kunt gaan om dit te verbeteren, dan wordt trainen weer een feestje. GEEN strijd meer tegen de onmogelijkheden van je paard maar SAMEN werken aan een soepeler, rechtgericht en in balans gaand paard. Zowel op de grond als onder het zadel. Two happy athletes!

Live activiteiten

Live webinars

 • Module 1: Het maken van een trainingsplan gericht op de scheefheden van je paard
 • Module 2: houding en zit van de ruiter & rechtrichten
 • Module 3: Opleidingsladder vanuit het corrigerend rechtrichten naar verfijning.

Data's live contact momenten

Tijdstip: 20:00 uur

 • 15 september gezamenlijke opening programma, webinar module 1 + Q&A
 • 13 oktober webinar module 2 + Q&A
 • 10 november webinar module 3 + Q&A

** Kun je een dag niet? Geen probleem! De webinars en Q&A zijn terug te kijken en blijven voor jou als deelnemer onbeperkt beschikbaar.

Dit programma is voor....

Dit programma is voor....

.....ruiters die tegen rij-technische uitdagingen aanlopen en een paard vriendelijke & blijvende oplossing willen

.....ruiters die tegen steeds terugkerende kleine of grote blessures aanlopen bij hun paard en de oorzaak willen aanpakken 

.....ruiters die hun kennis & vaardigheid willen vergroten over het trainen vanuit biomechanica

.....(wedstrijd) ruiters die blijven hangen op hetzelfde niveau omdat ze vastlopen in de zijgangen en verzameling 

.....ruiters die hun paard moeten revalideren

.....ruiters waarbij de aanleuning een strijd is

.....ruiters die hun trainen een enorme boost willen geven

.....instructeurs die hun kennis over dit onderwerp willen uitbreiden

Instap niveau

GO

 

Wanneer is dit het juiste programma voor mij en ben ik goed genoeg om deel te nemen?

Wij kijken niet naar wedstrijdniveau of oefeningen die je beheerst. Het is vooral belangrijk dat je open staat om te leren en positief ingesteld bent. Je kunt prima in dit programma mee komen wanneer:

 • Je enige ervaring hebt en jouw theorie en praktijkkennis wil uitbreiden.
 • Je de komende periode volledig wil onderdompelen in de wereld van het rechtrichten.
 • Je positief bent ingesteld en bereid bent aan jezelf te werken.
 • Je ontspanning en het mentale welzijn van je paard net zo belangrijk vind als technische vaardigheden.
 • Je openstaat om te leren (dit is het aller belangrijkste!!!)

NO GO

 

Wanneer is dit niet het geschikte programma voor mij? 

Het programma is niet geschikt voor je of het is verstandig om zelf eerst nog een aantal tussen stappen te nemen voordat je met dit programma aan het werk gaat wanneer:

 • Je graag zo snel mogelijk wil rijden.
 • Je niet graag aan jezelf werkt maar vind dat je paard zich aan jou moet aanpassen.
 • Je het plaatje tijdens het rijden erg belangrijk vind vanaf het begin.
 • Je het niet leuk vind om samen met je paard te puzzelen en te leren.

 

❤️ Reviews 

Chantal van Balen

"Het programma rechtrichten heeft mij veel kennis en verdieping gebracht in de verschillende scheefheden en hun oorzaken. De oefeningen zijn heel goed uitgelegd en opgebouwd." Lees verder....

Anneke Thomasse

"Dit programma is een echte eye-opener , een training die eigenlijk elke ruiter in zijn rugzak moet hebben." Lees verder....

Madelon Muns

 "Mijn paard is nu fysiek en mentaal lekker ontspannen tijdens de training. Hij schrikt minder, heeft meer focus en zit als een "huis". Ik heb nu gevoeld hoe het is om echt gedragen te worden." Lees verder....

Wat als ik vragen heb?

 • Wij zijn elke dag bereikbaar via in de besloten facebookgroep, per mail en PB.
 • De besloten facebook groep is ALLEEN voor leerlingen van het jonge paarden programma dus je bent daar 100% veilig.
 • Je kunt ook vragen stellen / bespreken met mede leerlingen.
 • Maandelijkse LIVE vraag & antwoord met ons.
 • Mogelijkheid tot insturen van eigen trainingsvideo's in de besloten facebookgroep.

Na dit programma:

 • Heb je een stevig fundament gelegd voor jou & je paard voor de toekomst.
 • Heb jij als ruiter heel veel kennis en vaardigheden opgedaan.
 • Is jouw oog sterk ontwikkelt.
 • Kun je probleem oplossend trainen.
 • Is jouw paard een happy athleet. 
 • Heeft je paard veel meer balans, is zijn draagkracht verbeterd en voelt hij zich fijn in zijn lichaam.
 • Trainen jullie in harmonie met biomechanica.
 • Heb jij geleerd om theorie en praktijk te cominberen.
 • Ben je trots op wat jullie samen bereikt hebben!

Waarde

 • 3 modules met meer dan 200 onderwerpen (€800,-)
 • Me, myself and I video's (€200,-)
 • 6x werkboek (€160,-)
 • 3x live webinar (€40,-)
 • 3x live Q&A (€40,-)
 • Aanvullende video's over meest gestelde vragen (€200,-)
 • # Bonus 1 4x webinar replay over rechtrichten (€40,-)
 • # Bonus 2 Voordelen & gebruik van de bodywrap (€99,-)

Totale waarde: €1579,-

14 dagen niet goed geld terug garantie!

Bij ons zit je helemaal veilig. Als het programma toch niet is wat je verwacht had dan krijg je binnen 14 dagen het volledige bedrag terug! Je hoeft daarvoor alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] :).

 €525,-

Dit is een eenmalige betaling.

IK DOE MEE!

 

€200 p/m

Dit is geen abonnement! Maar een maandelijkse termijnbetaling over een periode van 3 maanden.

IK DOE MEE!

 

€105 p/m

Dit is geen abonnement! Maar een maandelijkse termijnbetaling over een periode van 6 maanden.

IK DOE MEE!

Op een rijtje wat je krijgt

 • 3 modules met meer dan 200 onderwerpen 
 • 6x werkboek 
 • PDF bestanden
 • Tekeningen en formulieren
 • 3x live webinar 
 • 3x live Q&A 
 • Me, myself & I video's
 • Aanvullende video's over meest gestelde vragen 
 • Toegang tot besloten community met enkel mede studenten van dit traject
 • Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan ons en aan elkaar
 • Mogelijkheid tot het insturen van trainingsvideo's in de community waar wij altijd bij mee kijken 
 • Onbeperkt toegang (life-time acces) tot al het lesmateriaal
 • # Bonus 1 vier webinars replay over rechtrichten
 • # Bonus 2 voordelen en gebruik van de bodywrap

 

Hoe gaat het na aanschaf in zijn werk

 • We starten gezamenlijk op woensdag 15 september 2021
 • Elke maand word er een nieuwe module vrijgegeven
 • We starten elke module gezamenlijk met een webinar en Q&A
 • Tijdens het online leer programma houden we intensief contact met elkaar
 • Wanneer het intensief leer programma na 3 maanden is afgelopen blijf je toegang houden tot alle lesstof (life-time acces)
 • Je kunt het programma zo vaak doorlopen als je wil
 • Je kunt de lesstof overal bekijken (ook op stal). Het enigste wat je nodig hebt is een goede internet verbinding

Meest gestelde vragen

 €525,-

Dit is een eenmalige betaling.

IK DOE MEE!

 

€200 p/m

Dit is geen abonnement! Maar een maandelijkse termijnbetaling over een periode van 3 maanden.

IK DOE MEE!

 

€105 p/m

Dit is geen abonnement! Maar een maandelijkse termijnbetaling over een periode van 6 maanden.

IK DOE MEE!