Instructeurs opleiding

School voor Mens en Paard

 

Op dit moment worden er helaas geen instructeurs opleidingen gegeven. Ben je geïntresseerd en wil je graag op de hoogte gehouden worden over de meest recente ontwikkelingen? Laat hier dan je gegevens achter!

Over School voor Mens en Paard

Onder de naam School voor Mens en Paard bieden we opleidingen aan voor (toekomstige) instructeurs en eigenaren.

In januari 2010 is de School voor Mens en Paard gestart, een initiatief van training en opleidingscentrum DressuurNatuurlijk. DressuurNatuurlijk/ School voor Mens en Paard is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

De School voor Mens en Paard biedt opleidingen voor eigenaren, (toekomstige) trainers en instructeurs.

We combineren natural horsemanship (communicatie, timing en feeling) met de academische rijkunst / klassieke rijkunst (de harmonie tussen ruiter en paard bevorderen, met als doel een buigzaam, soepel, krachtig en gezond paard.)

Daarbij zijn we van mening dat alleen een paard wat mentaal en fysiek gezond is, met plezier zijn werk kan doen.

Afgestudeerde instructeurs

 

'De opleiding heeft mij veel gebracht. zowel op persoonlijk als proffesioneel gebied,kennis over gedrag en trainen van paarden in de breedste zin! De gereedschapskist is goed gevuld....!'

- Antionette Rutte

Instructeurs opleiding

Natural Horsemanship

2 jarige opleiding

  • Omgang, gedrag, leiderschap en samenwerken vanuit het oogpunt van je paard. In deze opleiding staat het samenwerken met je paard centraal. Wil jij ook lesgeven en trainen vanuit begrip in plaats vanuit dwang? De kennis die je daarvoor nodig hebt leer je in deze opleiding.

Instructeurs opleiding

Klassieke Rijkunst

2 jarige opleiding

  • Kun jij ook zo genieten van een sierlijk bewegend paard? Wanneer je merkt in je training dat je paard sterker word, de beweging soepeler en je paard mentaal groeit in de training? Dressuur staat voor het fysiek ontwikkelen in harmonie met je paard. Alles wat daarvoor nodig is leer je in deze opleiding.