Aanmeldpagina webinars jonge paarden

Webinarreeks

'Het beleren van jonge paarden'.

Een reeks van webinars met verschillende onderwerpen rondom het beleren van jonge paarden.
Je krijgt na de aanschaf direct toegang en kunt de webinars 7 dagen onbeperkt terug kijken.

Wil je meer informatie over de inhoud van de webinars? Scroll dan verder naar beneden ⬇️ 

Webinar 1 'De 10 valkuilen tijdens het beleren van een jong paard.'

Heb jij een jonge pony of paard welke binnenkort beleerd gaat worden? Of vindt je het interessant om meer te weten te komen over het beleren van jonge paarden? Dan mag je dit webinar zeker niet missen! 

In de afgelopen jaren heb ik als trainer heel veel jonge paarden en herstarters getraind. Daarnaast heb ik veel eigenaren geholpen met hun jonge paard. Aan de hand van deze ervaring heb ik een top 10 lijst samengesteld met de meest voorkomende valkuilen EN hoe je dit kunt voorkomen!

Ben jij benieuwd welke valkuilen dit zijn en wil je voorkomen dat je hier ook in trapt? Meld je dan aan voor dit eerste webinar. Dit webinar is onderdeel van een vierluik webinars. Dit houdt in dat hierna nog 3 webinars volgen. Je kunt deze webinars als serie volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 of meerdere webinars uit te kiezen die jou het meeste aanspreken.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Prijs: € 9,95,-
Je hebt 7 dagen lang de mogelijkheid om te kijken!

Direct toegang

Webinar 2 'Het jonge paard - voorkomen van stress & afvloeien spanning tijdens het beleren.

Tijdens het beleren krijgt je jonge paard veel nieuwe indrukken te verwerken. Zijn comfortzone wordt vergroot en hij leert veel nieuwe dingen.

Hoe zorg je dat je paard het leuk blijft vinden om met je samen te werken? En hoe zorg je dat hij open blijft staan voor nieuwe indrukken en dat hij begrijpt wat je hem wil leren? Waaraan merk je dat zijn emmer (te) vol wordt? En hoe kun je hem leren om eventueel opgebouwde spanning weer kwijt te raken? 

Tijdens het vergroten van zijn comfortzone is het belangrijk dat je leert kijken en reageren op wat je paard aangeeft en daarop inspeelt. Waar let je op? Welk gedrag kan aangeven dat hij moeite heeft met het verwerken? Uiten alle paarden zich het zelfde of heb je verschillende type paarden? 

Het leren omgaan met stress en het afvloeien van spanning is een belangrijk onderdeel van de opleiding van een (jong) paard. Als je hem leert hier mee om te gaan heb je daar in de toekomst veel plezier van en draagt dit enorm bij aan de veiligheid!

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Prijs: €9,95,-
Je hebt 7 dagen lang de mogelijkheid om te kijken!

Direct toegang

Webinar 3 ' De 5 grootste uitdagingen rijden jonge paarden & hun oplossing'.

Het inrijden en doorrijden van jonge paarden is een vak apart. Maar het goede nieuws is..... iedereen kan het leren! In dit webinar bespreken we de uitdagingen die je kunt tegen komen en leer je hoe je kunt voorkomen dat ze voor jou een probleem worden.

Iedereen die wel eens een jong paard heeft gereden weet dat ze net even anders kunnen reageren ( of niet reageren :) en zal herkennen dat het net even anders kan gaan dan een volledig opgeleid paard.

Hoe zorg je dat jouw jonge paard een fijn rijpaard wordt in de rijbak? Makkelijk te sturen, licht op de hulpen en met een ontspannen energie? Zodat je altijd met een glimlach afstapt?

In dit webinar onthullen we geheimen van een goede opleiding onder het zadel. Zodat je samen met je paard kunt groeien naar een combinatie die met plezier in de rijbak werkt.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Prijs: €9,95,-
Je hebt 7 dagen lang de mogelijkheid om te kijken!

Direct toegang

Webinar 4 'Werken vanaf de grond als voorbereiding voor het beleren van jouw jonge paard'.

Voordat je als ruiter op je jonge paard stapt, kun je hem al heel veel vaardigheden aanleren vanaf de grond. Dit zorgt ervoor dat je de lesstof opknipt in kleine stapjes. Zo wordt het leerproces voor jezelf én voor je jonge paard overzichtelijk en beter te begrijpen. Hierdoor wordt het fundament beter bevestigd en komt er meer ruimte voor het plezier in het leren. Dit komt de veiligheid en de motivatie ten goede.

In dit webinar bespreken we:

  • Welke trainingsonderdelen kun je vanaf de grond inzetten en welke voordelen hebben ze?
  • Waarom mag je het werken vanaf de grond niet overslaan?
  • Wat kun je vanaf de grond al aanleren?
  • Waarom verbeterd de connectie met je paard door eerst vanaf de grond te werken?
  • welke oefeningen zijn onmisbaar voordat je erop gaat?

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Prijs: €9,95,-
Je hebt 7 dagen lang de mogelijkheid om te kijken!

Direct toegang