Aanbieding! Van 195,- nu voor 149,-!

Kaptoom Deuber Soft Feel met onderlegde neuriem en kopstuk.

De Softfeel Kaptoom van Deuber is gemaakt van zeer hoge kwaliteit leer. De kaptoom is anatomisch gevormd, licht en soepel zonder versteviging in de neusriem. De D-ringen aan de zijkant maken de bevestiging van een bitje mogelijk. De Softfeel kaptoom is zeer fijn voor gevoelige paarden door de zacht onderlegde neusriem en kopstuk. De aanpassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de kaptoom op maat te maken is voor bijna alle type / formaten paarden & pony’s.

Oh boy, wat ging deze aanbieding hard! Helaas zijn we door de voorraad heen....

We vinden het erg vervelend dat we niet direct meer kunnen leveren. Sorry! Maar je kunt nog wel gebruik maken van de aanbieding en de kaptoom met 50,- korting aanschaffen! De levertijd is dan 1 tot 6 weken. Als wachten voor jou geen probleem is, dan kun je dus alsnog je korting pakken!

Ja, ik heb geduld en wil alsnog gebruik maken van de aanbieding!

De Softfeel kaptoom van Deuber is onmisbaar in het werken aan de hand, longeren en rijden. De Softfeel kaptoom is anatomisch gevormd en heeft een zacht gevoerde neusriem en kopstuk wat ervoor zorgt dat de druk op de neus en achter de oren aanzienlijk verminderd word.

Het is een bitloze optoming met 3 ringen op de neus. De ringen op de kaptoom zorgen voor een zuivere inwerking vanaf het neusbeen, waardoor de lengtebuiging en de voorwaarts-neerwaarts tendens makkelijker verkregen kunnen worden in de training.

De kaptoom wordt vooral veel gebruikt bij de klassieke rijkunst en de academische rijkunst. Al van oudsher wordt de kaptoom gebruikt in de africhting van het (jonge) paard. De mond wordt zo gespaard en het paard krijgt gelegenheid om zijn scheefheid te verminderen, zijn balans te verbeteren en in kracht te groeien.
De D-ringen aan de zijkant van de kaptoom maken het toevoegen van het bit (gemakkelijk) mogelijk. Ideaal voor jonge paarden om de overstap naar het bit soepel te laten verlopen en handig wanneer je bijvoorbeeld werken aan de hand en rijden wil combineren. Dan hoef je geen materiaal te wisselen.

Ja, ik heb geduld en wil alsnog gebruik maken van de aanbieding!